wijziging zorgverzekeraars 2023

Wijziging vergoeding zorgverzekeraars 2023

Wijziging vanaf 2023

Vanaf 2023 wordt bij de verzekerden van Zorg en Zekerheid, ASR/Ditzo en Caresq mogelijk een extra tarief gehanteerd voor uw behandelingen fysiotherapie. Genoemde zorgverzekeringen voldoen niet aan onze kwaliteitscriteria of bieden een dusdanig laag tarief dat wij niet meer de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons mag verwachten. Uiteraard is iedereen welkom in onze praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven.

Op deze website vindt u onze tarieven. Als u verzekerd bent bij één van bovenstaande zorgverzekeringen dan krijgt u de behandelingen vaak wel gedeeltelijk (soms volledig) vergoed bij het insturen van onze rekening. Bij alle andere zorgverzekeraars worden de behandelingen wel volledig vergoed. Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van onze fysiotherapeuten of kunt u het online contactformulier invullen.

Algemene informatie

Praktijk voor Fysiotherapie Fysio De Kuil geeft u graag vrijblijvend informatie als u meer wilt weten over het verhelpen van pijnklachten.

Fysio De Kuil is gevestigd in OptiSport Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. We beschikken over verschillende behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur u kunt trainen met veel privacy. Via deze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Lukt dat niet of wilt u liever persoonlijk contact? Mail of bel ons dan gerust.