Shockwave Therapie

een effectieve therapie bij pijn en peesklachten

Behandeling met Shockwave therapie

Een zeer effectieve behandeling die wij toepassen bij pijnklachten aan pezen en spieren is Shockwave therapie. Fysio De Kuil is een ervaren Shockwave therapeut en daardoor zijn wij in staat om – vaak chronische – pijnklachten voorgoed te verhelpen. Enkele behandelingen van slechts 5 tot 10 minuten kunnen al een dusdanig effect hebben dat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Behandelingen met Shockwave drukgolven zijn bewezen effectief. Bij Fysio De Kuil, uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven, kunt u terecht voor Shockwave therapie.

shockwave therapie fysiotherapie bodegraven fysio de kuil

Diagnose voor Shockwave Therapie

Voordat wij een diagnose voor Shockwave therapie kunnen stellen voeren wij eerst een onderzoek uit. Zo wordt het pijngebied gelokaliseerd en de bron van de pijn achterhaald. De uitkomst van dit onderzoek bepaalt of een Shockwave behandeling voor u zou kunnen werken.

Bij de Shockwave behandeling gebruiken wij speciale apparatuur. Met behulp van een behandelkop en drukgolven wordt de oorzaak van de pijnklacht bij de kern aangepakt. De behandelkop geeft direct krachtige trillingen op de pijnlijke plek, die het lichaam tot genezing aanzetten. Door de trillingen tijdens de Shockwave therapie wordt de genezingskracht van uw lichaam geactiveerd.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Per persoon kan het aantal behandelingen voor Shockwave therapie verschillen. De ervaring van Fysio De Kuil is dat patiƫnten in gemiddeld vijf behandelingen al verlichting merken en van de ergste pijnklachten verlost zijn. Omdat Shockwave direct op de pijnlijke plek plaatsvindt kan de behandeling gevoelig zijn, maar zonder verdoving plaatsvinden.

Afspraak maken

Vraag ons naar de mogelijkheden voor Shockwave therapie voor uw pijnklacht. Wij kunnen u helpen met een effectieve behandeling bij pijn door overbelasting of ontsteking aan pees of spier.

Contact opnemen voor afspraak