Pijnklachten

laat uw pijnklachten effectief behandelen door Fysio De Kuil

Pijnklachten en aandoeningen

Deze pijnklachten en aandoeningen kunt u door Fysio De Kuil in Bodegraven laten behandelen met fysiotherapie of hydrotherapie:

Ook sportblessures en klachten als pijn in de nek, gewrichten, handen en voeten kunnen wij voor u behandelen. Veel pijnklachten zijn te linken aan overbelasting, RSI of reumatische aandoeningen.

pijnklachten nek

Afspraak maken

Ervaart u pijnklachten, chronische pijn of heeft u een blessure? Kies dan voor een behandeling bij Fysio De Kuil om van uw pijn af te komen. U kunt online een afspraak maken, per email of telefonisch via 0172-785578.

Afspraak maken

Behandeling bij chronische pijn

Als u verdere informatie over een behandeling bij chronische pijn en peesklachten wilt ontvangen kunt u ons bellen of een afspraak maken. Via onze website kunt u online een afspraak maken voor een intake of een behandeling.

U kunt een afspraak maken voor Fysiotherapie, Hydrotherapie, Fysio Fitness, Behandelingen bij pijn, Shockwave Therapie, EPTE en Personal Training. Mochten wij uw klacht niet kunnen behandelen, dan zullen wij u doorverwijzen naar uw huisarts. Eventueel kan uw huisarts voor u een verwijsbrief maken voor een specialist in het ziekenhuis.

Volg de Fysio De Kuil Bodegraven ook op Facebook