Pijnklachten in de lage rug

Fysio De Kuil Bodegraven

Pijn in rug

Als u pijn in uw rug heeft, chronische pijn in de rug of lage rugklachten, maak dan een afspraak bij Fysio De Kuil. Onze behandelingen met fysiotherapie en hydrotherapie zijn effectief voor mensen die pijnvrij willen bewegen.

Chronische pijn in de rug, spanning (trigger points), instabiliteit, een verminderd uithoudingsvermogen en te weinig kracht worden vaak onterecht aangewezen als de oorzaak van lage rugklachten, lumbago of spit.

Pijn in rug en lage rugpijn kunt u laten behandelen door Fysio De Kuil in onze praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Samen met u zoeken wij naar de oorzaak van de pijn en bepalen een behandeltraject.

Oorzaak pijnklachten aan lage rug

Oorzaken van pijn in de rug en lage rugklachten kunnen zijn: stress (psychosomatische klachten), illness beliefs (ziekteperceptie), slaaptekort of te lang in dezelfde houding liggen, zitten, staan of lopen. Daarbij hoeft het probleem niet uw houding op zich te zijn, maar bijvoorbeeld de duur van de houding die u aanneemt.

Laat uw spieren leren de juiste hoeveelheid kracht te leveren voor de gewenste houding, in plaats van sterker worden. Slijtage en discusdegeneratie worden soms verkeerd gebruikt, zijn vaak leeftijdsgebonden, A-symptomatisch en creëren onterecht bewegingsangst met alle gevolgen van dien.

rugpijn

Afspraak maken

Fysio De Kuil biedt een specifieke aanpak bij lage rugklachten, met gedoseerd en ontspannen bewegen en Shockwave Therapie.

Meer informatie over de behandeling van uw chronische pijn en peesklachten door Fysio De Kuil praktijk voor fysiotherapie en hydrotherapie in Bodegraven. U kunt online uw afspraak maken voor een intake of een behandeling.