Personal Training in Bodegraven

Personal Training Bodegraven bij Fysio De Kuil:  fit worden en blijven, gezond bewegen, ook bij medische klachten

Beginnen met Personal Training

In de gloednieuwe setting van een kleinschalige sportschool in fysiotherapiepraktijk Fysio De Kuil kan iedereen, ongeacht leeftijd en niveau, individueel aan de slag met Personal Training.

Onder begeleiding gaat u in een ongedwongen sfeer werken aan conditieverbetering, flexibiliteit, kracht en behendigheid. We doen dat 1-op-1 (of 1-op-2), zodat er volop aandacht is voor u (eventueel met uw eigen trainingsmaatje).

Meer info over het team van Fysio De Kuil. Wij zijn een praktijk voor FysiotherapieHydrotherapie, Fysio Fitness, Behandelingen bij pijn, Echografie, Shockwave TherapieEPTE en Personal Training in Bodegraven. 

Uw persoonlijke doelstelling

Voordat u kunt beginnen met Personal Training bij Fysio De Kuil Bodegraven, bekijken we tijdens de eerste kennismaking welke persoonlijke doelstelling u heeft en op welke manier we daaraan kunnen werken. Ook stellen we vast op welk niveau u zit. Misschien heeft u medische klachten, dan houden we daar rekening mee. In de sportschool beschikken we over een aantal basisapparaten (fitnessapparatuur) waarop we geïsoleerd spiergroepen kunnen trainen. Ook maken we gebruik van compound oefeningen waarbij meerdere spiergroepen tegelijk getraind worden in een samengestelde beweging. Uiteraard combineren we dat met verantwoorde cardiotraining om uw uithoudingsvermogen te verbeteren.

Doelgericht en efficiënt conditie trainen

Elke training is verschillend en daarom nooit saai. We gaan doelgericht te werk om u zo efficiënt mogelijk op het gewenste niveau te krijgen, zonder blessures. Voorop staat dat u er plezier in hebt en ontdekt dat fit worden (en fit blijven) echt voldoening geeft en ook heel veel gezondheidsvoordelen oplevert.

Het doel van Personal Training Bodegraven

  • Fit worden en fit blijven
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Overall een betere conditie
  • Meer spierkracht
  • Minder blessures en pijnklachten
  • Trainen van spiergroepen
  • Energie opbouwen
  • Positieve mindset

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN