Personal Training

Personal Training bij Fysio De Kuil: gezond bewegen, fit worden en blijven

Beginnen met Personal Training

In de gloednieuwe setting van een kleinschalige sportschool in fysiotherapiepraktijk Fysio De Kuil kan iedereen, ongeacht leeftijd en niveau, individueel aan de slag met Personal Training.

Samen met Personal Trainer Thom Deelstra gaat u in een ongedwongen sfeer werken aan conditieverbetering, flexibiliteit, kracht en behendigheid. We doen dat 1-op-1 (of 1-op-2), zodat er volop aandacht is voor u (eventueel met uw eigen trainingsmaatje).

Meer info over het team van Fysio De Kuil. Wij zijn een praktijk voor FysiotherapieHydrotherapieBehandelingen bij pijn, Echografie, Shockwave TherapieEPTE en Personal Training in Bodegraven. 

personal training

Uw persoonlijke doelstelling

Voordat u kunt beginnen met Personal Training, bekijken we tijdens de eerste kennismaking welke persoonlijke doelstelling u heeft en op welke manier we daaraan kunnen werken. Ook stellen we vast op welk niveau u zit. In de sportschool beschikken we over een aantal basisapparaten (fitnessapparatuur) waarop we geïsoleerd spiergroepen kunnen trainen. Ook maken we gebruik van compound oefeningen waarbij meerdere spiergroepen tegelijk getraind worden in een samengestelde beweging. Uiteraard combineren we dat met verantwoorde cardiotraining om uw uithoudingsvermogen te verbeteren.

Doelgericht en efficiënt

Elke training is verschillend en daarom nooit saai. We gaan doelgericht te werk om u zo efficiënt mogelijk op het gewenste niveau te krijgen, zonder blessures. Voorop staat dat u er plezier in hebt en ontdekt dat fit worden (en fit blijven) echt voldoening geeft en ook heel veel gezondheidsvoordelen oplevert.

de personal trainer

Betaalbare Personal Training

Ga aan de slag met uw eigen personal trainer bij Fysio De Kuil voor het opbouwen van spiermassa, voor verhoging van vetverbranding of vanwege een functieverbetering. Als introductie bieden we u 5 lessen Personal Training aan voor € 100.

Bevalt de Personal Training u en wilt u de lessen voortzetten? Dan betaalt u vervolgens € 30 per les van vijftig minuten. U bent van harte welkom!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@fysiodekuil.nl of laat uw gegevens achter op deze website, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Naast Fysiotherapie, Peesklachten en Hydrotherapie kunt u nu ook terecht bij Fysio De Kuil voor Personal Training in Sportcentrum De Kuil in Bodegraven, Sportlaan 1a.

Het doel van Personal Training

  • Fit worden en fit blijven
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Overall een betere conditie
  • Meer spierkracht
  • Minder blessures en pijnklachten
  • Trainen van spiergroepen
  • Energie opbouwen
  • Positieve mindset

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN