Dit is onze behandeling

Wanneer u nog niet bekend was met De Pees Specialist en de behandelingen, vertellen wij u graag wat wij als fysiotherapeut in Bodegraven voor u kunnen betekenen. Ons doel is om u pijnvrij te laten bewegen en u van vervelende pijnklachten af te helpen. De behandelingen zijn uiteenlopend, net als de pijnklachten die wij dagelijks voorbij zien komen.

Ondanks het feit dat geen mens hetzelfde is, toch lijken veelvoorkomende pijnklachten door overbelasting of chronische pijnen op elkaar. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, blijft een lichaam uniek en zullen we dan ook altijd kijken naar uw specifieke situatie en maken voor u een persoonlijk behandelplan.

Fysio De Kuil, een bestaand bedrijf met een nieuwe naam, is een betrouwbare praktijk met tevreden patiënten. Wij hanteren een persoonlijke benadering, luisteren goed naar u als patiënt en aan de slag gaan met een gerichte behandeling. De afstemming tussen fysio en patiënt vinden wij ontzettend belangrijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, krijgt u altijd de juiste begeleiding en nooit meer behandelingen dan nodig.

fysiotherapeut