Peesklachten

eerst op zoek naar de oorzaak van chronische pijn

Fysiotherapie bij peesklachten

Als u zoekt op Fysiotherapie Bodegraven vindt u ons wellicht ook als De Pees Specialist, praktijk voor peesklachten. De behandelingen die u gewend bent gaan door vanuit De Pees Specialist. De nieuwe praktijk voor Fysiotherapie, Peesklachten en Hydrotherapie biedt ook behandeling aan voor chronische pijn en pijnlijke pezen. Wij doen dit onder één dak met Sportcentrum de Kuil, vandaar onze nieuwe naam: Fysio De Kuil.

Nieuw zijn de hydrotherapiebehandelingen die wij in het zwembad kunnen uitvoeren. Met hydrotherapie behandelen wij mensen in de eerste fase van een revalidatietraject of na een knie- of heupoperatie. Als u chronische pijn kunnen overbelaste pezen de oorzaak zijn. Laat u behandelen door Fysio De Kuil, wij helpen u pijnvrij te kunnen bewegen.

Fysio De Kuil Bodegraven
fysiotherapeut

Peesklachten laten behandelen

Wanneer u lange tijd rondloopt met pijnklachten spreken we van chronische pijn. Chronische pijn is een voortdurende belemmering in uw dagelijks leven en gaat vrijwel nooit vanzelf over. De oorzaak zijn vaak pijnlijke of overbelaste pezen en daar ligt precies ons specialisme. Pijn lokaliseren, analyseren en heel gericht behandelen. Bij Fysio De Kuil passen we verschillende technieken toe, zoals shockwave therapie en EPTE therapie. Op deze website vertellen wij u meer over deze specifieke behandeling bij pijn en peesklachten.

Wanneer u nog niet bekend was met onze behandelingen die wij kunnen toepassen op een pijnlijke of overbelaste pees, vertellen wij u graag wat wij als fysiotherapeut in Bodegraven voor u kunnen betekenen. Ons doel is om u pijnvrij te laten bewegen en u van vervelende pijnklachten af te helpen. De behandelingen zijn uiteenlopend, net als de pijnklachten die wij dagelijks voorbij zien komen.

Ondanks het feit dat geen mens hetzelfde is, toch lijken veelvoorkomende pijnklachten door overbelasting of chronische pijnen op elkaar. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, blijft een lichaam uniek en zullen we dan ook altijd kijken naar uw specifieke situatie en maken voor u een persoonlijk behandelplan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, krijgt u altijd de juiste begeleiding en nooit meer behandelingen dan nodig.

Fysio De Kuil, een bestaand bedrijf met een nieuwe naam, is een betrouwbare praktijk met tevreden patiënten. Wij hanteren een persoonlijke benadering, luisteren goed naar u als patiënt en aan de slag gaan met een gerichte behandeling. De afstemming tussen fysio en patiënt vinden wij ontzettend belangrijk.

Maak direct uw afspraak.