Over Fysio De Kuil

praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven

Betrouwbare praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven

Wij staan bekend als betrouwbare praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Onze patiënten voelen zich op hun gemak en krijgen de juiste begeleiding. Een pijnklacht of chronische pijn kan vervelende gevolgen hebben voor uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, ook psychisch en dat onderschatten wij niet. Uw pijnklacht wordt door Fysio De Kuil nauwkeurig aangehoord, discreet behandeld en samen met u zoeken wij naar een behandeling die u prettig vindt.

 

Persoonlijke aanpak en effectieve behandelmethoden

De kracht van Fysio De Kuil ligt in de soorten behandelmethoden die wij u kunnen aanbieden. Dat patiënten baat hebben bij een snelle diagnose met echografie of  shockwave therapie en EPTE meten wij af aan de positieve reacties van onze patiënten. Niet alle pijnklachten zijn ‘snel’ te behandelen, dat is onze werkwijze ook niet. Wij kijken heel gericht naar uw klacht, de locatie van de pijn en zoeken naar de oorzaak om de handeling helemaal perfect op u af te stemmen.

Pijnvrij bewegen, spierkracht opbouwen en meer energie

Niet langer last van chronische pijn of peesklachten, weg met die vervelende blessure en weer genieten van pijnvrij bewegen! Daar gaan we samen aan werken. Wilt u kennismaken? U maakt eenvoudig een afspraak met Fysio De Kuil, praktijk voor fysiotherapie, peesklachten en hydrotherapie Bodegraven. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, worden behandelingen veelal vergoed. Check voor de zekerheid altijd eerst even uw zorgpolis.