ontsteking slijmbeurs hiel

Ontsteking slijmbeurs hiel

Pijn door ontsteking van de slijmbeurs in de hiel

Achter het hielbeen zit een slijmbeurs die pijn kan geven en kan gaan ontsteken. Pijn door ontsteking van de slijmbeurs in de hiel kan komen door een trauma, denk aan vallen, struikelen of een schop tegen de hiel. Maar ook als gevolg van overbelasting van de achillespees.

In zeldzame gevallen is het een op zichzelf staande klacht. Het kan voorkomen dat de slijmbeurs zich vult en gaat ontsteken als gevolg van reumatoïde artritis. Pijn in de hiel hoeft dus niet altijd van de achillespees af te komen. Echografische beeldvorming kan duidelijkheid geven.

echografie-fysio-de-kuil-bodegraven

Praktijk voor Fysiotherapie Fysio De Kuil geeft u graag vrijblijvend informatie als u meer wilt weten over het verhelpen van pijnklachten met behulp van echografisch onderzoek.

pijn in hiel en achillespees

MEER INFO

 

Afspraak maken

Fysio De Kuil is gevestigd in OptiSport Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. We beschikken over verschillende behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur u kunt trainen met veel privacy. Via deze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Lukt dat niet of wilt u liever persoonlijk contact? Mail of bel ons dan gerust.

Contact: info@fysiodekuil.nl