Fysio De Kuil OptiSport Bodegraven

Nieuwe naam, vertrouwd gezicht

Welkom bij Fysio De Kuil

Vanaf 1 maart gaat de praktijk van De Pees Specialist in Bodegraven verder onder de naam Fysio de Kuil. De nieuwe naam verraadt tevens de locatie van de praktijk. Fysio De Kuil is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn en peesklachten.

Rory van Jaarsveld kent u wellicht als het gezicht van De Pees Specialist en dat blijft hij ook van Fysio De Kuil. “Wij hebben onze praktijklocatie in de Brugstraat verruild voor een splinternieuw complex in Sportcentrum De Kuil. Het fijne van onze nieuwe locatie is het zwembad waar wij nu ook Hydrotherapie kunnen bieden. Oefeningen doen in verwarmd water is een weldaad voor mensen die moeten revalideren of reumatische klachten hebben.”

Veelzijdige fysiotherapiepraktijk in Bodegraven

De aanvulling van hydrotherapie als behandelmethode maakt Fysio De Kuil een veelzijdige fysiotherapiepraktijk in Bodegraven. Hoe de praktijk zich gaat ontwikkelen en of er nieuwe fysiotherapeuten bij komen is nog even de vraag. Rory verwacht dat hydrotherapie voor veel mensen aantrekkelijk is. Toch blijft voorlopig het behandelen van pijnklachten, peesklachten en blessures de belangrijkste tak van sport van de Bodegraafse fysiopraktijk.

“Onze nieuwe locatie is perfect toegankelijk voor mindervalide mensen, heeft veel parkeergelegenheid en is voor veel mensen een bekende plek in het dorp. Ik verwacht dat mensen met pijnklachten en chronische pijn mij makkelijker kunnen vinden, omdat we nu in Sportcentrum De Kuil gevestigd zijn. De drempel naar de fysio is hierdoor lager. Belangrijkste is dat mensen niet blijven lopen met pijn, want in de meeste gevallen kunnen die vervelende pijnklachten verholpen worden. De handelingen die wij onze patiënten aanbieden zijn fysiotherapie, peesklachten en hydrotherapie. Iedereen die vragen heeft over het laten behandelen van chronische pijn of blessures verwijzen wij naar onze website. Daar leggen we verschillende pijnklachten en behandelmethoden uit. Een afspraak inplannen kan ook online, maar we zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.”

OptiSport De Kuil

Ook Ad Fransen, locatiemanager van OptiSport De Kuil, is ontzettend blij met deze aanvulling binnen het nieuwe sportcentrum. Ad: “Voor Fysio De Kuil is dit inderdaad een ideale locatie. In mei 2020 kwamen wij met elkaar in contact en er was een klik. Dat werkt prettig, want we gaan een samenwerking aan en wie weet kunnen we die in de toekomst verder uitbreiden. Met de komst van de fysiotherapiepraktijk kunnen wij onze bezoekers vrijblijvend laten kennismaken de extra faciliteiten die Fysio De Kuil biedt.”

 

Fysio De Kuil Bodegraven hydrotherapie