Pijnklachten in de hiel

Hielspoor

Hielspoor is een veel voorkomende pijnklacht aan de hiel. Niet alleen hardlopers hebben er last van, iedereen kan hielspoor krijgen. De pijnklacht hielspoor veroorzaakt een vervelende pijn in de hiel, ochtendstijfheid en chronische hielklachten die u belemmeren tijdens het lopen en sporten.

Bij Fysio De Kuil behandelen we hielspoor met fysiotherapie of shockwave therapie, waar u direct een afspraak voor kunt maken. Ons advies, blijf niet lopen met pijn maar laat u behandelen om verdere pijnklachten te voorkomen.

hielspoor fysio bodegraven
pijn in hiel en achillespees

Oorzaak hielspoor

De klachten bij pijn aan de hiel en hielspoor komen van de peesplaat (plantaire fascie) onderaan de voet die is gaan ontsteken door overbelasting (plantaire fasciopathie). Pijn onder de hiel bij opstaan uit bed en na even te hebben gezeten zijn erg herkenbaar voor deze klacht.

Behandeling hielpijn door Fysio De Kuil

Fysio De Kuil, uw fysio in Bodegraven is specialist in het behandelen van hielpijn en sportblessures. Overbelasting van spieren en pezen kan chronische pijn en peesklachten veroorzaken. Pijn in het dagelijks leven kan een grote belemmering bij uw activiteiten en daarom is het onze taak om uw pijnklachten te verminderen. Hielpijn is één van die vervelende blessures waar onze fysiotherapeuten u voor kunnen behandelen met gerichte fysiotherapie en oefentherapie.

Afspraak maken

Meer informatie over de behandeling van uw chronische pijn en peesklachten door Fysio De Kuil praktijk voor fysiotherapie en hydrotherapie in Bodegraven. U kunt online uw afspraak maken voor een intake of een behandeling.