revalidatie met fysiotherapie ademhaling

Fysiotherapie voor COPD patiënten

Speciaal programma met fysiotherapie voor COPD patiënten in Bodegraven

De chronische aandoening COPD heeft veel impact op het dagelijks leven van patiënten. Daarom zijn wij gestart met een speciaal programma met fysiotherapie voor COPD patiënten in Bodegraven.

Heeft u COPD of vergelijkbare klachten? Vanuit praktijk Fysio De Kuil in Bodegraven kunnen wij u heel gericht en persoonlijk begeleiden. Door te blijven oefenen met ademhaling en beweging werkt u heel langzaam en gecontroleerd aan een betere conditie, minder benauwdheid en een prettiger leven. COPD revalidatie met fysiotherapie wordt gezien als een intensieve maar zeer nuttige therapie voor mensen met COPD.

Praktijk voor Fysiotherapie Fysio De Kuil geeft u graag vrijblijvend informatie als u meer wilt weten over fysiotherapie bij COPD revalidatie.

 

MEER INFO

 

Afspraak maken

Fysio De Kuil is gevestigd in OptiSport Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. We beschikken over verschillende behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur u kunt trainen met veel privacy. Via deze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Lukt dat niet of wilt u liever persoonlijk contact? Mail of bel ons dan gerust.

Contact: info@fysiodekuil.nl