Fysiotherapie COVID-19 revalidatie

Herstellen na corona met fysiotherapie bij Fysio De Kuil in Bodegraven

Fysiotherapie COVID-19 revalidatie

COVID-19 kan veel impact hebben op uw dagelijks leven. Fysio De Kuil behandelt mensen die klachten houden na een infectie van het coronavirus. Ervaart u dat het herstellen van COVID-19 moeizaam gaat, heeft u weinig energie en heeft u aanhoudend last van pijnlijke spieren? Vraag dan een gesprek aan bij uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Onze fysiotherapeuten bieden effectieve fysio bij revalidatie na corona. Ons doel met fysiotherapie bij COVID-19 revalidatie is u weer te laten genieten van het leven, meer uithoudingsvermogen te krijgen en pijnvrij te zijn.

Fysio De Kuil Bodegraven fysio energie

Fysiotherapie na COVID-19

Zeker als u langdurig ziek bent geweest door COVID-19 raden wij fysiotherapie aan. Belangrijk om te weten, u bent niet de enige. Van het coronavirus kunnen mensen niet alleen flink ziek zijn, de nasleep kan u belemmeren in uw dagelijkse activiteiten, werk of het gezinsleven. Revalidatie na corona of COVID-19 is één van de specialiteiten van Fysio De Kuil in Bodegraven.

Onze erkende fysiotherapeuten weten precies waar zij op moeten letten bij uw behandeling, begeleiden u geduldig en vakkundig en helpen u bij het terugkrijgen van uw energie. Meer over onze behandelingen leest u op onze website. Ook kunt u in de praktijk vragen naar onze behandelmethoden.

Lichamelijk herstel na corona

Merkt u dat u pijn houdt en vermoeid blijft nadat u corona heeft gehad? Heeft u langdurig in het ziekenhuis gelegen met COVID-19? Dan helpen wij u graag met lichamelijk herstel na corona. Via uw specialist of huisarts kunt u een verwijzing aanvragen voor fysiotherapie. Fysio De Kuil is een gespecialiseerde praktijk voor behandelingen bij pijn en revalidatie. Wij helpen coronapatiënten die genezen zijn, maar klachten blijven houden. Samen met u bespreken we de behandeling die past bij uw klachten. Daar nemen we de tijd voor, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen om van uw klachten af te komen.

Veelvoorkomende klachten die we behandelen met fysiotherapie bij COVID-19 patiënten zijn benauwdheid, vermoeidheid, verlies van energie en kracht, pijnlijke spieren en gewrichten.

programma fysio fitness bodegraven

Heeft u corona gehad?

Voordat u een afspraak maakt bij Fysio De Kuil in Bodegraven vragen wij u om te checken of u volledig klachtenvrij bent. Als u last heeft van klachten als verkoudheid of koorts, dan adviseren wij u thuis te blijven. Heeft u corona gehad en bent u genezen? Dan kunt u bij ons een afspraak maken in de praktijk. Onze fysiotherapeuten beantwoorden uw vragen, stellen een behandelplan voor u op en bespreken samen met u een verantwoorde behandeling voor fysiotherapie bij COVID-19 revalidatie.

Afspraak maken

Fysio De Kuil is gevestigd in OptiSport Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. Op deze locatie beschikken we over verschillende behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur met veel privacy. Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Lukt dat niet of wilt u liever persoonlijk contact met uw fysiotherapeut? Mail of bel ons dan gerust.

Doel van corona revalidatie

  • Betere conditie
  • Minder benauwd gevoel
  • Meer energie en levenslust
  • Pijnvrij kunnen bewegen
  • Dagelijkse activiteiten rustig opbouwen
  • Persoonlijke behandeling
  • Tips voor thuis

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN