Fysiotherapie

effectieve behandeling met fysiotherapie bij pijnklachten

Fysio bij pijnklachten

U heeft last van chronische pijn, peesklachten of een blessure. Dan kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie bij Fysio de Kuil in Bodegraven. Bij een pijnklacht kijken wij altijd eerst naar de mogelijke oorzaak. Elk mens is verschillend en elk lichaam is verschillend. Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen bij pijn, traceren wij eerst het probleem, we stellen een diagnose en daaropvolgend een behandelplan.

Alle keuzes die we maken in het behandelplan en tijdens de fysiobehandelingen stemmen we van te voren met u af. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wat we gaan behandelen en komt u niet voor verrassingen te staan.

fysiotherapeut

Wij vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij Fysio De Kuil, de juiste uitleg krijgt over mogelijke behandelingen en zich vrij voelt om vragen te stellen.

behandelingen fysio de kuil bodegraven

Op zoek naar de oorzaak

Wij luisteren goed naar het verhaal dat u ons vertelt, zoeken naar de oorzaak van chronische pijn of peesklacht en stemmen daar onze behandeling op af. Voorheen deden wij dat vanuit De Pees Specialist, maar omdat we naar een nieuwe locatie zijn verhuisd vinden we de naam ‘Fysio De Kuil’ beter passen. Uw fysiotherapeut blijft hetzelfde, net als de behandelmethoden.

Fysio De Kuil biedt fysiotherapie aan, behandelt peesklachten en heeft nu ook de mogelijkheid om hydrotherapie behandelingen uit te voeren. Hydrotherapie is vergelijkbaar met fysiotherapie, waarbij het verschil is dat de behandelingen in het water plaatsvinden.

Fysio in het water

In het water ervaren mensen met reumatische klachten minder pijn bij het bewegen. Omdat we in het water lichter zijn en bewegen makkelijker gaat en is bewegen minder pijnlijk is. Fysio in het water noemen we hydrotherapie. De behandelingen zijn prettig voor mensen met chronische spier- en gewrichtspijn. Ook is hydrotherapie uitstekend toe te passen in de eerste fase van een revalidatietraject.

Hydrotherapiebehandelingen kunt u aanvragen bij Fysio De Kuil door uw gegevens achter te laten op deze website. Daarna nemen wij contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. Wij vertellen u dan eerst wat u kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Stelt u ons gerust vragen, want wij willen dat u zich op uw gemak voelt.

fysiotherapie in het water