Dé praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven

De meest effectieve behandelingen met fysiotherapie bij pijnklachten

Fysio in Bodegraven

Dagelijks last van pijnlijke spieren, gewrichten of blessures? Chronische pijn, peesklachten of een sportblessure zijn vervelend en beperken u elke dag. Bovendien gaat het lichaam zich bij pijn compenseren door een andere houding aan te nemen. Vervolgens krijgt u daar dan weer andere pijnklachten van. Kortom, een pijnvrij bestaan is waar wij onze patiënten mee helpen. Waar de pijnklacht ook vandaan komt, wij behandelen effectief en persoonlijk. Voor fysiotherapie in Bodegraven kunt u een afspraak maken bij fysio praktijk Fysio de Kuil. Bij een pijnklacht kijken wij altijd eerst naar de mogelijke oorzaak.

Praktijk voor fysiotherapie

Elk mens is verschillend en elk lichaam is verschillend. Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen bij pijn, traceren wij eerst het probleem, we stellen een diagnose en daaropvolgend een behandelplan. Alle keuzes die we maken in het behandelplan en tijdens de fysiobehandelingen stemmen we van te voren met u af. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wat we gaan behandelen en komt u niet voor verrassingen te staan.

fysiotherapeut

Wij vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij Fysio De Kuil, de juiste uitleg krijgt over mogelijke behandelingen en zich vrij voelt om vragen te stellen.

behandelingen fysio de kuil bodegraven

Pijn en peesklachten met fysio voorkomen

Waar wij ons als fysiotherapeuten in Bodegraven in onderscheiden is onze aanpak. Persoonlijk, betrokken en gespecialiseerd. Deskundig en vriendelijk, dat vinden wij het belangrijkst. Vertrouwen krijgen van onze patiënten en de allerbeste zorg verlenen, daar draait het om bij Fysio De Kuil. Uiteraard zijn wij gediplomeerd, BIG geregistreerd en staan we ingeschreven in het register van fysiotherapeuten. Vanuit onze praktijk behandelen wij patiënten bij chronische pijn. Pijn en peesklachten kunnen we met fysio verminderen en zelfs in heel veel gevallen voorkomen.

Fysiotherapie en hydrotherapie in Bodegraven

Fysio De Kuil komt voort uit onze praktijk De Pees Specialist. Na onze verhuizing naar Optisport Zwembad de Kuil in Bodegraven namen wij onze nieuwe bedrijfsnaam aan. Inmiddels zijn we een gevestigde fysiotherapiepraktijk die heel goed aangeschreven staat in Bodegraven. Bovendien heeft Fysio De Kuil de meeste behandelmethoden, inclusief hydrotherapie , allemaal onder één dak. Met een effectieve behandeling bij pijn en peesklachten met fysiotherapie en hydrotherapie helpen wij u van uw pijnklacht af. Door de specialisatie in pezen met behandelingen die gericht zijn op chronische pijn en pijn door blessures of overbelasting, weet uw fysio de vinger op de zere plek te leggen. Wij luisteren goed naar het verhaal dat u ons vertelt, zoeken naar de oorzaak van chronische pijn of peesklacht en stemmen daar onze behandeling op af.

Fysio in het water

In het water ervaren mensen met reumatische klachten minder pijn bij het bewegen. Omdat we in het water lichter zijn en bewegen makkelijker gaat en is bewegen minder pijnlijk is. Fysio in het water noemen we hydrotherapie. De behandelingen zijn prettig voor mensen met chronische spier- en gewrichtspijn. Ook is hydrotherapie uitstekend toe te passen in de eerste fase van een revalidatietraject.

Hydrotherapiebehandelingen kunt u aanvragen bij Fysio De Kuil door uw gegevens achter te laten op deze website. Daarna nemen wij contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. Wij vertellen u dan eerst wat u kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Stelt u ons gerust vragen, want wij willen dat u zich op uw gemak voelt.

fysiotherapie in het water