Maak kennis met het team van Fysio De Kuil

Uw team van fysiotherapeuten

Als uw fysiotherapeuten zijn wij gediplomeerd, BIG geregistreerd en ingeschreven in het register van fysiotherapeuten. Vanuit de praktijk van Fysio De Kuil behandelen wij patiënten bij chronische pijn met behulp van gespecialiseerde behandelmethoden. Met een effectieve behandeling bij pijnlijke spieren en pezen met fysiotherapie en hydrotherapie helpen wij u van uw pijnklacht af. Door de specialisatie in pezen met behandelingen die gericht zijn op chronische pijn en pijn door blessures of overbelasting, weet uw fysio de vinger op de zere plek te leggen.

 

Meer dan fysiotherapie

Naast reguliere Fysiotherapie, Hydrotherapie en Behandelingen bij pijn kunt u een afspraak maken voor Echografisch onderzoek, Shockwave | TENS therapie, EPTE. Daarbij laten we zien dat we meer dan fysiotherapie doen met onze specialisatie in Oedeemtherapie, Neurologische klachten en Chronische pijn. Op onze praktijk in Bodegraven staat een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten en behandelaars voor u klaar. Onze aanpak is laagdrempelig en zeer persoonlijk en dat maakt Fysio De Kuil toegankelijk voor iedereen die pijnvrij wil bewegen en fitter door het leven wil gaan.

Stefan
Shauni
Annemarieke
Kit

Fysiotherapeuten en behandelaars van Fysio De Kuil

Fysiotherapeuten van Fysio De Kuil behandelen u bij chronische pijn waarbij we specialistische behandelmethoden toepassen. Gericht op pijnlijke spieren, gewrichten en pezen, maar ook bij revalidatie als u een nieuwe heup of knie heeft gekregen. Al onze behandelingen zijn effectief voor mensen die pijnvrij willen leven en willen werken aan een betere gezondheid. Omdat wij gespecialiseerd zijn in pijnbestrijding met effectieve behandelingen bieden wij een gevarieerd behandelplan naast fysiotherapie in Bodegraven. Met een passie voor ons vak blijven wij ons ontwikkelen en breiden ons aanbod uit met nieuwe therapieën. Wilt u kennismaken met onze behandelingen of heeft u een vraag over uw pijnklacht? Laat het ons weten. Want wij helpen u graag van chronische pijn af en begeleiden u met fysio, eventueel aangevuld met een afgestemd bewegingsprogramma.

Wij helpen mensen bij chronische pijnklachten

In ons werk als fysiotherapeuten en trainers zien wij patiënten met uiteenlopende klachten, blessures en chronische pijn. Ons doel is mensen pijnvrij te laten bewegen zonder beperkingen en daar ligt dan ook de focus van Fysio De Kuil. Mensen écht van hun pijnklachten afhelpen, erachter komen waar de pijn vandaan komt en de behandeling zo effectief mogelijk inzetten. Dan zie je pas hoe complex een pijnklacht kan zijn en dat een oplossing voor de pijnklacht niet altijd pasklaar is, maar aandacht en specialisme vergt. Die aandacht geeft Fysio De Kuil tijdens de behandelingen voor fysiotherapie, hydrotherapie, personal training, fysio fitness Bodegraven en meer therapieën.

Registraties

 • Lid bij KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
 • Ingeschreven in het register van fysiotherapeuten bij het KRF NL (Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL)
 • Aangesloten bij Neuronet (netwerk behandeld neurospecialisten)

kngf logo fysiotherapeuten

kngf krf

neuronet

behandelingen fysio de kuil bodegraven

Wat mag u verwachten van uw fysiotherapeuten in Bodegraven?

Antwoord op uw vragen, een gericht behandelplan, duidelijkheid en transparantie. Bij fysiotherapiepraktijk Fysio De Kuil in Bodegraven behandelen wij alle soorten pijnklachten, blessures, chronische pijn en peesklachten. Wij zijn uw fysiotherapeut en gespecialiseerd in pezen en spieren. Er wordt altijd goed geluisterd naar uw klacht.

Fysio De Kuil helpt u graag van uw pijnklacht af. U kunt online een afspraak maken of meer informatie aanvragen via info@fysiodekuil.nl.

 

Dit vragen patiënten over hun pijnklacht

 • Hoe is mijn pijnklacht ontstaan?
 • Gaat mijn pijn vanzelf over?
 • Is het verstandig om te blijven sporten?
 • Kan ik een corticosteroïde injectie krijgen?
 • Wel of geen medicijnen als ontstekingsremmers?
 • Helpen zooltjes, tapen, braces, nachtspalken of gips?
 • Hoe kom ik zo snel mogelijk van mijn vervelende pijn af?
 • Wat kan fysiotherapie voor mij betekenen?
 • Helpt hydrotherapie bij reumatische klachten?

Naast fysiotherapie bieden wij u ook effectieve behandelingen met hydrotherapie. Hydrotherapie is een prettige behandeling voor mensen met reumatische klachten of revaliderend zijn. Vraag meer informatie over hydrotherapie vrijblijvend aan bij Fysio De Kuil in Bodegraven.

Antwoord op al uw vragen

Het doel van onze fysiobehandelingen is om u een pijnvrij bestaan te geven. U moet zonder problemen kunnen bewegen en sporten, daarom kiest u voor fysiotherapie of hydrotherapie. Bij Fysio De Kuil luisteren wij goed naar uw pijnklacht, u vertelt ons hoe de pijn is ontstaan en waar u specifiek last van heeft. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor een effectieve behandeling voor uw pijnklacht en stellen een behandelplan voor u op:

 • 1: U maakt een afspraak bij Fysio De Kuil
 • 2: Intakegesprek
 • 3: Wij brengen uw pijnklacht in kaart
 • 4: Samen met u bespreken we hoe de pijnklacht behandeld kan worden.
Afspraak maken