Fysio Fitness in Bodegraven

Fysio Fitness Bodegraven is een speciaal programma van Fysio De Kuil bij medische klachten, revalidatie en chronische pijn 

Beginnen met Fysio Fitness

Fysio fitness noemen we ook wel medische fitness. Beide termen worden door elkaar gebruikt door fysiotherapeuten. Bij Fysio De Kuil begeleiden we medische klachten met gerichte behandelingen, zoals fysiotherapie en hydrotherapie. Fysio Fitness Bodegraven is een succesvol programma voor mensen die van hun pijnklachten af willen.

Wij bieden onze patiënten een effectieve behandeling met de juiste bewegingstherapie. Doel is om pijnvrij te kunnen bewegen, conditie opbouwen en spierkracht terugwinnen. Fysio Fitness Bodegraven is geschikt voor jong en oud.

Fysio De Kuil in Bodegraven is een praktijk voor FysiotherapieHydrotherapie, Fysio Fitness, Personal Training, Pijnbehandeling, Echografie, Shockwave Therapie en EPTE Therapie.  

fysio fitness bodegraven

Persoonlijk behandelplan

Zelfs als u al langere tijd met klachten of chronische pijn rondloopt kunt u bij ons terecht. Fysio De Kuil is specialist in het behandelen van pijn en peesklachten. Wij luisteren goed naar uw pijnklacht en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en een vriendelijke benadering. Soms zijn we ook een beetje streng, maar dat zal uw behandeltraject alleen maar versnellen. Niemand zit te wachten op een lange nasleep van een operatie of blessure. Daarom hebben wij het Fysio Fitness Bodegraven programma opgezet.

Alle faciliteiten onder één dak bij Fysio De Kuil

Ongeacht uw klacht, dat kan zijn een pijnlijke heup na een val, spierklachten of reumatische pijn. Maar ook sportblessures, pijn in de gewrichten en overbelasting kunnen wij bij de wortel aanpassen. Als u onder behandeling bent bij Fysio De Kuil kunt u van een breed aanbod gebruikmaken en dat is een groot voordeel. Onze praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven is gevestigd is Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. We beschikken over een behandelruimte en een afgeschermde fitnessruimte met veel privacy waar u naast Fysio Fitness ook zelf kunt trainen of personal training volgt. In het verwarmde zwembad passen wij hydrotherapie toe, waarbij bewegen net wat makkelijker gaat omdat u gewichtloos bent.

Naast Fysiotherapie, Hydrotherapie, Pijnbehandeling en Personal Training kunt u nu ook terecht bij Fysio De Kuil voor Fysio Fitness Bodegraven in Sportcentrum De Kuil, Sportlaan 1a.

 

programma fysio fitness bodegraven

Beginnen met Fysio Fitness Bodegraven

Ook u kunt vrijwel direct beginnen met Fysio Fitness Bodegraven. Laat ons weten wat uw pijnklacht is en waar u aan zou willen werken. Voor de één is dat een rondje lopen en voor de ander een dag lang kunnen fietsen. Als u maar pijnloos kunt bewegen, dat is altijd ons doel. Elke dag pijn hebben vreet energie en dat vinden wij als fysiotherapeuten echt zonde. Die energie kunt u beter gebruiken om uw conditie op te bouwen. Zo kunnen wij helpen bij een actieve revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie en begeleiden wij patiënten met chronische pijn aan spieren, pezen en gewrichten. Iedereen kan baat hebben bij het programma Fysio Fitness Bodegraven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor Fysio Fitness via info@fysiodekuil.nl of laat uw gegevens achter op deze website, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Vergoeding medische fitness

Wel of geen vergoeding voor fysiotherapie is per persoon verschillend. In sommige gevallen kan uw behandeling voor medische fitness vergoed worden als u een aanvullende verzekering heeft. Informeer eerst bij uw verzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding fysiotherapie of met welke kosten u zelf rekening moet houden.

Wij zijn een erkend fysiotherapeut in Bodegraven

Ons advies aan iedereen die pijnklachten heeft, laat u behandelen door een erkend fysiotherapeut. Fysio De Kuil helpt u graag van uw pijnklacht af en heeft daar verschillende behandelmethoden voor. Wij kunnen u behandelen met onder andere fysiotherapie, hydrotherapie, Epte®, shockwave therapie en beschikken over echografische apparatuur. Bij Fysio De Kuil krijgt u een snelle diagnose zonder lange wachttijden en een effectief programma dat we volledig afstemmen op uw pijnklacht. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Fysio Fitness Bodegraven.

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

zaal fysio fitness bodegraven