thom team fysio de kuil

Even voorstellen: Thom

Even voorstellen • Fysio De Kuil Personal Training

Mijn naam is Thom Deelstra en ik heb een groot deel van mijn leven over de wereld gereisd als cameraman/ regisseur. Mijn belangrijkste thema was ontwikkelingssamenwerking met de nadruk op onderwijs en gezondheidszorg. Ik heb vele films over deze onderwerpen gemaakt in Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het voormalige Oost-Europa. Het was een prachtige tijd waarin fit blijven om mijn werk goed te kunnen doen echt heel belangrijk was.
In mijn vrije tijd trainde ik wanneer ik maar kon. Omdat ik me afvroeg wat de juiste manier was om het lichaam in conditie te houden ben ik een aantal professionele cursussen gaan volgen en dat heeft ertoe geleid dat ik mezelf nu een gediplomeerd Personal Trainer mag noemen. Het overdragen van die kennis en het begeleiden van mensen om hun sportieve doelen te bereiken vind ik uiteindelijk zo leuk dat ik in de prachtige fysiotherapiepraktijk, van Fysio De Kuil en aantal dagdelen per week Personal Training in Bodegraven ga geven.

Mensen coachen • Gezond en fit

In de uitdagende setting van het nieuwe Sportcentrum De Kuil wil ik mensen coachen om gezond te gaan bewegen en mogelijk wat gewicht te gaan verliezen op een manier die vooral plezier geeft en op een speelse manier helpt om sportiever te worden, sterker te worden, flexibeler te worden en de kans op blessures in het dagelijks leven of op het sportveld te verminderen. Personal Training zoals ik die geef is vooral bedoeld voor ‘gewone’ mensen van alle leeftijden, die werk willen maken van een levensstijl waarin ‘fit’ zijn en ‘fit’ blijven een belangrijke doelstelling is. Als trainer wil ik daar heel graag een bijdrage aan leveren. Twijfel niet en kom vrijblijvend langs om kennis te maken!