team fysio de kuil

Even voorstellen: Stefan

Even voorstellen • Fysiotherapeut

Hoi, ik ben Stefan. Elke woensdag ben ik te vinden bij Fysio De Kuil in Bodegraven voor fysiotherapie. Je kunt bij mij terecht als je beter en zonder klachten wilt bewegen.
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met sportblessures, houdingproblematiek, revalidatie na een nieuwe knie of heup en niet-aangeboren hersenletsel. Samen met jou probeer ik achter de oorzaak van je klacht te komen en samen te werken aan herstel. Tijdens mijn behandeling gebruik ik onder andere massage- en mobilisatietechnieken, dry needling, medical taping, functionele oefentherapie en een luisterend oor.
In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen. Daarnaast voetbal en skate ik graag met mijn kinderen. Ik hoop je snel te zien bij Fysio De Kuil!