shauni meijer fysiotherapeut bij fysio de kuil in bodegraven

Even voorstellen: Shauni

Even voorstellen • Fysiotherapeut bij Fysio De Kuil

Mijn naam is Shauni Meijer, de nieuwe fysiotherapeut bij Fysio De Kuil in Bodegraven. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Veel ervaring heb ik opgedaan in het St. Antonius ziekenhuis op de klinische afdeling cardiologie en cardio thoracale chirurgie.

Naast de variatie in werkplekken heb ik de cursus Dry Needling Skills afgerond. Meer over deze specifieke behandelmethode lees je op deze website. In de nabije toekomst wil ik beginnen aan de Master Manuele therapie.

Mijn doel als fysiotherapeut is om mensen klachtenvrij, met voldoening en plezier te laten bewegen. Door mijn nieuwsgierigheid en interesse in het bewegingsapparaat, maar ook het plezier dat ik haal uit het puzzelen en oplossen van problemen ga ik graag de uitdaging aan om ook jou van je klachten af te helpen.

Tot ziens bij Fysio De Kuil!