Echografie behandeling

snelle diagnose met een echografisch onderzoek

Echografie behandeling

Bij Fysio De Kuil kunt u kiezen voor een echografie behandeling. Echografie is een onderzoekstechniek waarbij tijdens de behandeling meegekeken kan worden op een beeldscherm. Bij een echografisch onderzoek wordt een beeld gevormd van de binnenzijde van het lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van de weerkaatsing van ultrageluid.

In onze fysiotherapiepraktijk kunt u zich laten behandelen door een gediplomeerd echografist. Door de specialisatie in het behandelen van pijnlijke spieren en pezen door blessures of overbelasting, weten wij de vinger op de zere plek te leggen.

echografie fysio de kuil
beeldvormende behandeling met echografie

De echo

Ervaart u pijn of peesklachten, dan bent u gebaat bij een duidelijke diagnose met behulp van echografie. Specifiek voor de vijf belangrijkste pezen is het mogelijk om een snelle en duidelijke diagnose te stellen door middel van een echografisch onderzoek.

Met de vijf pezen bedoelen wij Hielspoor (de peesplaat onder de voet), de Achillespees, Kniepees (overbelast bij een jumpers knee), Elleboogpees (de bekende tenniselleboog) en de Supraspinatuspees (in de schouder).

Meer info over het team van Fysio De Kuil. Wij zijn een praktijk voor FysiotherapieHydrotherapie, Fysio Fitness, Behandelingen bij pijn, Echografie, Shockwave TherapieEPTE en Personal Training in Bodegraven. 

 

Diagnose stellen met echografie

Wilt u een snelle diagnose voor uw pijnklacht, zonder een lange wachtlijst? Maak dan eenvoudig een afspraak bij Fysio De Kuil. Voor een echografie behandeling heeft u geen doorverwijzing nodig, waardoor het niet nodig is om eerst langs u huisarts te gaan.

Ook voor overige informatie, behandelingen, pijnklachten verhelpen, kunt u Fysio De Kuil benaderen. In onze praktijk behandelen wij alle soorten pijn, peesklachten, blessures, pijn bij overbelasting, revalidatie en reumatische klachten. In het verwarmde zwembad in Sportcentrum De Kuil behandelen wij patiënten met hydrotherapie.

Bent u bekend met echografie of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact opnemen met Fysio De Kuil, voorheen beter bekend als De Pees Specialist. Deze twee bedrijven samen vindt u op één locatie aan Sportlaan 1a in Bodegraven.

Afspraak maken

Met behulp van een echografie behandeling kunnen wij vanuit Fysio De Kuil het volgende voor u:

  • bepalen of er een fysieke klacht is
  • afbakenen exacte locatie van de klacht
  • bepalen in welke fase de peesklacht zit
  • succesvoller behandelen met een heldere diagnose

Direct een afspraak maken om snel van uw pijnklacht af te zijn, dat is mogelijk. Echografie in Bodegraven vindt plaats in de fysiotherapiepraktijk in sportcentrum De Kuil in Bodegraven.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN