dry needling bodegraven

Dry needling bij pijn

Maak een afspraak voor dry needling in Bodegraven

Eén van onze nieuwste behandelmethoden is dry needling. Dit is een effectieve behandeling waarbij myofasciale triggerpoints in de spieren worden getriggerd met een heel dun naaldje. U kunt last hebben van pijnlijke verhardingen op willekeurige plekken in uw lichaam. Dagelijks pijn en belemmeringen bij sporten en bewegen zijn daarvan het gevolg. Dankzij een effectieve behandeling met dry needling helpen wij patiënten van langdurige pijnklachten af. Laat uw spieren weer pijnloos functioneren.

Dry needling bij pijn of blessure

Dry needling is een behandeling waarbij een heel dun naaldje in de pijnlijke spier wordt geprikt. Deze behandeling gebeurt met steriele middelen en zonder vloeistof. Doordat het naaldje de triggerpoint stimuleert ontstaan er snelle, korte spiersamentrekkingen. De behandeling kan meerdere keren herhaald worden waarna u zult merken dat de pijn afneemt. Praktijk voor Fysiotherapie Fysio De Kuil geeft u graag vrijblijvend informatie als u meer wilt weten over deze behandelmethode met dry needling in Bodegraven.

Afspraak maken

Fysio De Kuil is gevestigd in OptiSport Sportcentrum De Kuil aan de Sportlaan. We beschikken over verschillende behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur waar u kunt trainen met veel privacy. Via deze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Lukt dat niet of wilt u liever persoonlijk contact? Mail of bel ons dan gerust.

Contact: info@fysiodekuil.nl