Samen voor nog betere behandeling bij pijn en peesklachten

Samenwerking De Pees Specialist en Fysio De Kuil

Oorspronkelijk begon onze praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven onder de naam De Pees Specialist. Gestart in 2018 als praktijk gespecialiseerd in peesklachten en behandeling van chronische pijn. Met name pijnklachten als hielspoor, pijn aan de knie of heupen, overbelasting van de achillespees, elleboog en schouders. Nog altijd is het onze missie om chronische pijnklachten te verhelpen met een effectieve behandeling, alleen dan onder de vlag van Fysio De Kuil.

Fysiopraktijk in Bodegraven

Alle behandelingen die u kent van De Pees Specialist gaan over naar Fysio De Kuil. Sommige patiënten zijn binnen enkele behandelingen van hun pijnklachten af, maar het kan zijn dat u voor een langere periode onder behandeling blijft bij onze fysiopraktijk in Bodegraven. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij chronische pijnklachten waar u al een langere tijd last van heeft. Uiteindelijk is het beoogde resultaat dat u pijnvrij kunt bewegen en dat we u van vervelende pijnklachten af helpen.

logo De Pees Specialist Bodegraven praktijk voor peesklachten en fysiotherapie

Registraties

  • Lid bij KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
  • Ingeschreven in het register van fysiotherapeuten bij het KRF NL (Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL)

kngf logo fysiotherapeutenkngf krf

shockwave therapie bodegraven

Wat kunt u van ons verwachten bij peesklachten?

Antwoord op uw vragen, een gericht behandelplan, duidelijkheid en transparantie. Bij fysiotherapiepraktijk Fysio De Kuil in Bodegraven behandelen wij alle soorten pijnklachten, blessures, chronische pijn en peesklachten. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in pezen en spieren, overbelasting en revalidatie. Vanuit onze expertise als pees specialist helpen we u graag effectief van uw pijn en peesklachten af. Als u wilt weten wat u van ons kunt verwachten bij peesklachten, dan kunt u online een intake inplannen. Vooraf meer informatie aanvragen kan vrijblijvend via info@fysiodekuil.nl.

Behandelingen waarvoor u een afspraak kunt maken zijn onder andere FysiotherapieHydrotherapieBehandelingen bij pijnEchografieShockwave Therapie en EPTE.