Effectieve behandelingen bij pijn

Fysio De Kuil behandelt chronische pijn en peesklachten met effectieve behandelmethoden

Veel voorkomende pijnklachten

Fysio De Kuil biedt effectieve behandeling bij pijn. Veel voorkomende pijnklachten zijn schouderklachten, een tenniselleboog, lage rugklachten, pijn in de heup, enkel- en knieklachten, pijn aan de achillespees en hielspoor.

Daarnaast behandelen wij ook patiƫnten met pijn in de nek, gewrichtspijn en pijn aan handen en voeten. Pijnklachten kunnen chronisch worden en belemmeren u in het dagelijks leven.

Samen met u gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw pijnklacht. Zo kunnen RSI klachten of reumatische aandoeningen voor vervelende pijn zorgen. Pijn kunt u door ons laten behandelen zodat u pijnvrij kunt bewegen. Dat is het doel van Fysio De Kuil. Lees meer over pijnklachten die wij behandelen.

Effectieve behandeling bij pijn

Afhankelijk van uw pijnklacht maken wij een indicatie. Op basis van deze indicatie of diagnose stellen wij een behandeltraject voor. Soms bent u al met enkele behandelingen verlost van uw pijnklacht. Bij chronische pijn of reumatische klachten kan een langer behandeltraject nodig zijn. Fysio De Kuil is een praktijk in Bodegraven voor:

medical taping bodegraven

Nieuwe behandelmethoden

Onze therapeuten van Fysio De Kuil Bodegraven blijven zich ontwikkelen in nieuwe, effectieve behandelmethoden, zoals:

  • Dry needling
  • Revalidatie COVID-19
  • COPD revalidatie
  • Medical taping
  • Functional training
  • Anatomy Trains in Structure and Function
  • LEVEL 1 Functional Patterns
  • Allround Conditie/Hersteltraining Rehaboom
  • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)
  • Revalidatie postoperatief (operatie hernia, knie, heup)

Dry needling Bodegraven

Dry needling is een effectieve behandeling waarbij myofasciale triggerpoints in de spieren worden behandeld. Dit zijn vaak pijnlijke verhardingen op een willekeurige plek in uw lichaan die zorgen voor een flinke dosis pijn elke dag. Natuurlijk wilt u van uw langdurige pijnklacht af en dat uw spieren weer pijnloos functioneren. Tijdens een dry needling behandeling wordt een pijnlijke spier met een heel dun, steriel naaldje aangeprikt. Zonder vloeistof, de naald stimuleert de triggerpoint en er ontstaan snelle korte spiersamentrekkingen. Na herhaalde behandeling ontspant de spier zich en zal de pijn afnemen. Fysio De Kuil Bodegraven geeft u graag vrijblijvend informatie als u meer wilt weten over deze behandelmethode.

Lees meer over pijnklachten die wij behandelen.

dry needling bodegraven